Firma Branelli Co. d.o.o. osnovana je u Beogradu, aprila 2014. godine. Bavimo se prodajom mašina i opreme, pre svega za potrebe prehrambene industrije, kao i consulting-om u oblasti mesne industrije. Programi koje zastupamo omogućavaju nam da pored ove uske specijalnosti uđemo i u druge grane privrede. Jedan od takvih segmenata je zastupanje italijanskih firmi koje se bave opremanjem hotela, restorana i vinarija, a koje predstavljaju proizvođače ekskluzivnih vitrina za vina i mehaničkih slajserica za pršutu. Takođe, zastupamo i kompanije koje proizvode visokokvalitetnu opremu za higijenu, kao i sisteme za prečišćavanje otpadnih voda koje su primenljive u svim granama industrije.

 

Naša MISIJA je da svojim klijentima omogućimo najviši mogući nivo kvaliteta kada su u pitanju mašine i oprema koju nudimo. Imajući u vidu činjenicu da se ideje i tehnologije u ovoj oblasti svakodnevno menjaju i razvijaju, spremni smo da usvajamo nove koncepte i da napredujemo iz dana u dan, kako bismo našim klijentima pomogli da poboljšaju kvalitet proizvodnje.

VIZIJA: Svetske trendove i novosti iz oblasti koje pokrivamo nastojimo da implementiramo u proizvodnim pogonima i objektima naših cenjenih klijenata.

Osnovni CILJ nam je izgradnja iskrenog odnosa punog poverenja sa klijentima, kao i da efikasno i u najkraćem mogućem roku odgovorimo svim njihovim potrebama i zahtevima.

Sastanak i konsalting
Oprema za hotele i restorane
Oprema za pandleraj
Voće i povrće
Prerada voća i povrća
Metalne konzerve
Linije za konzerve
Oprema za klanice
Oprema za vinarije
Procesna oprema
Mašina za higijenu
Higijenska oprema
Oprema za mlekare
Oprema za mlekare
Otpadne vode